Lütfen Bekleyiniz

• Kalkınma Projeleri
  • Vakıf Destek Fonu
Yetim Sponsorluğu
Yetim çocuklarımızın yüzleri desteğinizle gülüyor.
Kış Giyim Seti
Yakacak Desteği
Kış Yardımı (Serbest)
Yetim Mevcut Sponsorluk
Desteğinizle dünyanın birçok bölgesinde yaşayan yetim çocuklara sahip çıkmaya gayret ediyoruz.
Zekât
Zekâtlarınızla iyilik köprüsüne bir tuğla da siz koymaya ne dersiniz?
Sadaka
Amel defterimiz hayır hasenatla dolsun, sadakalarımız ihtiyaç sahiplerini bulsun.
Yetimhane / Yetim Yerleşkeleri
Mazlum coğrafyalarda bulunan yetimhanelerdeki çocuklarımızın ihtiyaçlarını hep birlikte karşılıyoruz.
Gıda Kolisi
Yetim ailelerinin ve ihtiyaç sahiplerinin dolapları dolsun, sofraları renklensin, bir yetimin ettiği dualar hayır sahiplerine kanatlansın.
Fidye
Yarınların güzelliği, çocukların umutlarında saklı, onların umutları, bizim desteğimizde. Fidyelerimiz yetimlere umut olsun.
Bir Kutu Gülücük
Bir Kutu Gülücük ile çocukların duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine destek olabilirsiniz.
Yetim Eğitim
Bağışlarınızla yetim çocuklarımızın eğitim çalışmalarına destek olabilirsiniz.
Yetim Destekleme (Serbest)
Desteğinizle yetim ailelelere hayatları boyunca karşılaşabilecekleri sorun ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
Yetim Sağlık
Sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için hep birlikte yetim çocuklarımızın yanındayız.
Yurt Dışı Akika Kurbanı
Akika kurbanlarınızı Yetim Vakfı’na bağışlayabilir, yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmamız için bize destek olabilirsiniz.
Yurt Dışı Şükür Kurbanı
Şükür kurbanlarınızı Yetim Vakfı’na bağışlayabilir, yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmamız için bize destek olabilirsiniz.
Yurt Dışı Adak Kurbanı
Adak kurbanlarınızı Yetim Vakfı’na bağışlayabilir, yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmamız için bize destek olabilirsiniz.
Şaşkın Tavşan
Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et, iyilik yolculuğumuza ortak ol.
Gülbenek İnek
Yumak Ayı
Hacivat ile Karagöz
Kaplumbağa
Kartopu Ördek
Bıcırık Fare
Karakaçan Eşek
Bez Bebek Oyuncak
Tarçın Deve
Mantar Şapkalı Bebek
Pembe Panter
Sera Projesi (Bosna Hersek)
İşsizlik oranının yüksek olduğu Bosna Hersek'te yetim annelerine iş imkanı sağlayarak yaşam koşullarını iyileştirmek.
Arıcılık Projesi (Yemen)
Yetim ailelerimiz için kuracağınız arı kovanları onlar için tatlı bir umut olsun.
Cips ve Felafel Dükkanı Projesi (Yemen)
Yetim ailelerimiz için kalıcı bir kaynak oluşturarak dünyanın en ağır krizlerinden birini atlatabilmelerine vesile olabilirsiniz.
Kuaför Salonu Projesi (Yemen)
Mesleki eğitim sonrasında açılacak kuaför salonu ile yetim ailelerimiz hayata yeniden tutunacaklar.
Küçükbaş Hayvan Besiciliği Projesi (Bosna Hersek)
Temiz bir çevre ve bereketli bir geçim vasıtasıyla yetim ailelerimize destek olabilirsiniz.
Kümes Hayvanı Besiciliği (Bosna Hersek)
Kümes hayvancılığına uygun coğrafyalarda yaşayan ailelerimize bir sürpriz yapmak ister misiniz?
Tuktuk Motosiklet Projesi (Mali)
TukTuk Projesiyle çocukların hayatlarının değişmesine vesile olabilirsiniz.
Vakıf Destek Fonu
Türkiye’de ve dünyada yetim çocuklarımıza ve ailelerine yönelik faaliyetlerimizin kesintisiz devam etmesi için vakfımızın kurumsal idame giderlerine katkı sağlayabilirsiniz.

Bağış Sepetiniz

Sepetiniz şu anda boş

• Bir sepette farklı kişi ve amaçlar için bağış yapabilirsiniz
  • Sepetiniz için her ay otomatik tekrarlanma talimatı verebilirsiniz