Lütfen Bekleyiniz

• Kalkınma Projeleri
  • Vakıf Destek Fonu
Yurt Dışı Vacip Kurbanı
Amacımız, dünyanın bir ucunda da olsa, bütün yetimlere ulaşmak. Onların diğer çocuklarla aynı hayat şartlarına sahip olmasını sağlamak...
Türkiye Vacip Kurbanı
Vekâletiniz ve desteğinizle kestiğimiz kurbanlar, binlerce yetimin sofrasını şenlendirecek. Bir yetimin küçücük kalbindeki sevince vesile olmaya ne dersiniz?
Suriye Vacip Kurbanı
Sizin hediye ettiğiniz bayramlığı giyen ve sizin emanet ettiğiniz kurbanı sofrasında gören bir yetimin küçücük kalbindeki sevince vesile olmaya ne dersiniz?
Yurt Dışı Akika Kurbanı
Akika kurbanlarınızı Yetim Vakfı’na bağışlayabilir, yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmamız için bize destek olabilirsiniz.
Yurt Dışı Şükür Kurbanı
Şükür kurbanlarınızı Yetim Vakfı’na bağışlayabilir, yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmamız için bize destek olabilirsiniz.
Yurt Dışı Adak Kurbanı
Adak kurbanlarınızı Yetim Vakfı’na bağışlayabilir, yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmamız için bize destek olabilirsiniz.
Türkiye/Suriye Akika Kurbanı
Türkiye/Suriye Şükür Kurbanı
Türkiye/Suriye Adak Kurbanı
Bayramlık
Bir yetim çocuk bayrama mahzun girerse, onun vebali bütün insanların omuzunadır. Bir bayramlık bağışınızla, bir yetim bayram etsin.
Zekât
Zekâtlarınızla iyilik köprüsüne bir tuğla da siz koymaya ne dersiniz?
Sadaka
Amel defterimiz hayır hasenatla dolsun, sadakalarımız ihtiyaç sahiplerini bulsun.
Yetim Sponsorluğu
Yetim çocuklarımızın yüzleri desteğinizle gülüyor.
Yetim Mevcut Sponsorluk
Desteğinizle dünyanın birçok bölgesinde yaşayan yetim çocuklara sahip çıkmaya gayret ediyoruz.
Gıda Kolisi
Yetim ailelerinin ve ihtiyaç sahiplerinin dolapları dolsun, sofraları renklensin, bir yetimin ettiği dualar hayır sahiplerine kanatlansın.
Fidye
Yarınların güzelliği, çocukların umutlarında saklı, onların umutları, bizim desteğimizde. Fidyelerimiz yetimlere umut olsun.
Kardeş Aile Projesi
Bir “Kardeş Aileniz” Olsun İster misiniz?
Yetimhane / Yetim Yerleşkeleri
Mazlum coğrafyalarda bulunan yetimhanelerdeki çocuklarımızın ihtiyaçlarını hep birlikte karşılıyoruz.
Bir Kutu Gülücük
Bir Kutu Gülücük ile çocukların duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine destek olabilirsiniz.
Yetim Eğitim
Bağışlarınızla yetim çocuklarımızın eğitim çalışmalarına destek olabilirsiniz.
Yetim Destekleme (Serbest)
Desteğinizle yetim ailelelere hayatları boyunca karşılaşabilecekleri sorun ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
Yetim Sağlık
Sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için hep birlikte yetim çocuklarımızın yanındayız.
Psikososyal Destek
Ebeveyn kaybı yaşamış çocuklara ve annelerine yönelik bireysel ve grup terapi çalışmaları gerçekleştiriyoruz.
Dikili Bir Ağacın Olsun
Çocuklarımızın geleceğine nefes olmak ister misiniz?
Şaşkın Tavşan
Yetim annelerin yüreklerindeki sevgi ve hüznü bir araya getirerek ilmek ilmek ördükleri bu oyuncağı bir yetime hediye et, iyilik yolculuğumuza ortak ol.
Gülbenek İnek
Yumak Ayı
Hacivat ile Karagöz
Kaplumbağa
Kartopu Ördek
Bıcırık Fare
Karakaçan Eşek
Bez Bebek Oyuncak
Tarçın Deve
Mantar Şapkalı Bebek
Pembe Panter
Sera Projesi (Bosna Hersek)
İşsizlik oranının yüksek olduğu Bosna Hersek'te yetim annelerine iş imkanı sağlayarak yaşam koşullarını iyileştirmek.
Dikiş Makinesi Dağıtım Projesi (Arakan)
Bir dikiş makinesi ile yetim annelerinin mesleki eğitimine destek olmak ister misiniz?
Arıcılık Projesi (Yemen)
Yetim ailelerimiz için kuracağınız arı kovanları onlar için tatlı bir umut olsun.
Cips ve Felafel Dükkanı Projesi (Yemen)
Yetim ailelerimiz için kalıcı bir kaynak oluşturarak dünyanın en ağır krizlerinden birini atlatabilmelerine vesile olabilirsiniz.
Dikiş Makinesi Dağıtım Projesi (Yemen)
Kuaför Salonu Projesi (Yemen)
Mesleki eğitim sonrasında açılacak kuaför salonu ile yetim ailelerimiz hayata yeniden tutunacaklar.
Küçükbaş Hayvan Besiciliği Projesi (Bosna Hersek)
Temiz bir çevre ve bereketli bir geçim vasıtasıyla yetim ailelerimize destek olabilirsiniz.
Kümes Hayvanı Besiciliği (Bosna Hersek)
Kümes hayvancılığına uygun coğrafyalarda yaşayan ailelerimize bir sürpriz yapmak ister misiniz?
Tuktuk Motosiklet Projesi (Mali)
TukTuk Projesiyle çocukların hayatlarının değişmesine vesile olabilirsiniz.
Vakıf Destek Fonu
Türkiye’de ve dünyada yetim çocuklarımıza ve ailelerine yönelik faaliyetlerimizin kesintisiz devam etmesi için vakfımızın kurumsal idame giderlerine katkı sağlayabilirsiniz.

Bağış Sepetiniz

Sepetiniz şu anda boş

• Bir sepette farklı kişi ve amaçlar için bağış yapabilirsiniz
  • Sepetiniz için her ay otomatik tekrarlanma talimatı verebilirsiniz