BAĞIŞ SEPETİNİZ

Bağış sepetiniz boş

bağış güvenlik
Tekstil Tasarım Atölyesi

Vakfımız yetim çocuklarımızın hayatındaki tüm olumsuzlukları ortadan kaldırarak hayatta başarılı olmasını hedefliyor.

Çocukların tüm hayatına değinmek için çeşitli faaliyetlerde bulunan Yetim Vakfı, yetimlerin yanı sıra, yetim annelerini de göz ardı etmiyor. Vakfımız annelerin hayata tutunmasını sağlayacak atölyeler bulunduruyor.

Tekstil ve tasarım atölyesi ile yetim anneleri; sanat, beceri ve mesleki gelişimleri artırılarak hayata kazandırılıyor. Böylece yetim çocuklarımız hayattaki en büyük desteği annelerinin moral ve motivasyonunun güçlü olduğunu görecek ve hayata daha umutla bakacaktır.

Kız öğrencilere temel dikiş becerisi kazandırma ve kazanılan bu beceriyi geliştirme, içlerinden kabiliyetli olan ve öne çıkanları bu alanda destekleme, öğrencilerin öğrenme eğilimlerini doğru alana yönlendirme, savaş mağduru kadınları yardım alan kişi statüsünden kendi geçimini sağlayan kişi seviyesine çıkarma, onlara kaybettikleri özgüveni yeniden kazandırma ve savaşta yaşadıkları travma sonrası stres bozuklukların önüne geçme amacıyla açılmış bir atölyedir.

Bu atölyede yetim kızlarımız ve annelerine bez bebekten battaniyeye, takı tasarımdan atkı, bere örmeye kadar bir çok elişi teknikleriyle beraber öğretilmektedir.

Siz de vakfımızın yetimler ve anneleri  için kurulan destekleyici ve tamamlayıcı atölyelerine bağışta bulunabilirsiniz.

Tekstil Tasarım Atölyesi

Yetimler ve anneleri için Tekstil Tasarım Atölyesi'ne destek olabilirsiniz.

VİDEO