BAĞIŞ SEPETİNİZ

Bağış sepetiniz boş

bağış güvenlik
Fidye

Vakıfımız aracılığıyla fidyelerinizle yetim çocuklarımız ve annelerine destek olabilirsiniz.

Tâkatsizliği ve güçsüzlüğü her geçen gün artarak devam eden ve artık düzelmesi ihtimali olmayan düşkün ihtiyarlar ve şifâsız hastalar, farz ve vacib olan oruç borçlarından kurtulmak için, her oruca mukabil bir fidye verirler. Bir fidye - âyet-i kerîmede de belirtildiği gibi - bir fakiri tam bir gün doyurmaktır. Bir günde ise iki öğün vardır.

Fidyelerinizi Yetim Vakfı aracılığıyla eğitim, öğretim, gelişim ve barınma desteği verdiğimiz yetim çocuklarımıza ulaştırabilirsiniz. Online bağışımızdaki "Fidye bağışı" alanında fidye bağışlayabilirsiniz. 1 fidye bedeli 23 TL'dir. Kaç adet fidye verecekseniz bağış alanında seçerek bağışlayabilirsiniz.

Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da Yetim Vakfı'nın mağdur ve muhtaçlara uzanan eli ile siz de bu iyilik kervanına katılabilirsiniz.

Fidye

Fidyelerinizle yetim çocuklarımız ve annelerine destek olabilir, umutlarını yeşertebilirsiniz.