BAĞIŞ SEPETİNİZ

Bağış sepetiniz boş

bağış güvenlik
Babıska Sosyal Hizmet Merkezi

Savaş, kayıp ve göç deneyimi olan yetim çocuklar ve anneleri için savaş yaşantılarına maruz kalmanın veya tanık olmanın ortaya çıkardığı olumsuz etkilerin ortadan kalkması amacıyla sürdürdüğümüz projelerimizden olan Babıska Sosyal Hizmet Merkezi’nde rehabilitasyon, eğitim ve psikososyal destek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Suriye’de Esed rejiminin saldırılarından kaçarak İdlib’e sığınan yetim çocuklar ile ailelerine yönelik hizmet veren merkezimiz, 500 kişilik kapasitesi ile mazlumlara her gün kapılarını açıyor. Çocuk-anne eğitimi, entegrasyon çalışmaları, gelişim atölyeleri, dil kursları, hukuki danışmanlık seminerleri, sanat çalışmaları, meslek edindirme kursları, eğitim çalışmaları ve gönüllü rehberlik eğitimleri ile savaş mağdurlarının içinde bulunduğu durumdan en az şekilde etkilenmeleri hedefleniyor.

Ancak, savaşın yıkıcılığına kış aylarında bir de soğuk hava eklenince çocuklarımız zor şartlar altında eğitimlerini sürdürmek durumunda kalıyorlar.

Sizler de çocuklarımızın, kışlık yakacak, giysi, eğitim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan ihtiyaçları için destek olabilir, çocuklarımızın yüzündeki mutluluğa vesile olabilirsiniz.

Babıska Sosyal Hizmet Merkezi

Desteklerinizle hayata geçirdiğimiz Merkezde, 500 yetim çocuğumuz eğitim görecek.

VİDEO
FOTO GALERİ